fredag 22. februar 2008

blogg

heisann alle sammen , der hjemme i Norge.

Naa har jeg endelig faat laget meg blogg, lei meg for at d har tatt litt tid , men er saa mye som skjer her hele tiden. Naa har jeg vart i Ecuador i litt over en maaned og d har gaat utrolig fort! Jeg har hatt spansk undervisning i en mnd og naa har jeg endelig begynnt aa jobbe. Det er herlig.... :) Senere begynner jeg i min ordentlige jobb og skal og gjøre en innsats som hjelpelærer paa skolene som misjonsalliansen har her i Guayaquil.

Jeg bor paa misjonsalliansens gjestehus , hvor vi volontorer har en egen lelighet paa gjestehuset. Jeg bor sammen med 11 andre jenter så der er det livlig og alltid noe å finne på. Guttene bor paa grunn av plass mangel i en annen blokk , fordi vi faktisk naa er saa mye som 16 volontorer her. En utrolig bra gjeng!

naa er jeg endelig ferdig med spansk studiene hadde tre timer med spansk hver eneste dag , med en spansklærer som ikke kan engelsk. Så det var ofte en del tegninger og kroppsspråk når jeg var helt lost og ikke har peiling på hva hun pratet om. Skjedde ganske ofte i begynnelsen og var tre ganske laange spansktimer. Men det har blitt litt tid til andre ting her. Hver onsdag er det fellesmiddag , hver mandag er det samling hos en av misjonærene her , hvor vi prater om opplevelser vi har hatt og hva som har skjedd den siste uken. Hver tirsdag og torsdag er det salsakurs, prøver å gå så ofte som mulig for det er utrolig morro!

Vi har ogsaa vart paa ferie paa kysten , i en liten idyllisk by som heter Puerto Lopez. Der var det sol og sommer , skikkelig deilig å få litt syden følelse for her i Guayaquil regner det mye og når det først er sol er det så varmt at d er best å holde seg inne eller i skyggen. Er vanligvis mellom 25- 35 grader her i Guayaquil. Er vanligvis straalende sol paa dagen og regn og torden paa ettermiddagen..

Naa som jeg endelig har kommet meg ut i jobb har jeg masse jeg vil dele fra alle inntrykkene i slummen. Jobber naa paa ferieskoler. Skolene og kirkene har en uke med opplegg for barna i ferien. Er fantastisk aa jobbe der, koser meg masse , men det skal jeg skrive mer om senere.

hmm ja , dette var en kort oppdatering , kommer mer snarest.
Skal prove aa holde bloggen oppdatert saan at d blir litt artig for dere hjemme i Norge aa folge med paa hva som skjer her paa andre siden av jorda :)

1 kommentar:

synnøve sa...

yey! forste kommentar! haaper du har det bra, og at du gleder deg til aa faa besok!! juhuu.. blir "show de bola!":P du er herlig! jeg har det kjempe bra! kyss og klem